tiistai 5. huhtikuuta 2011

Loppusuoralla ollaan...

Tähän on tultu... Kurssityöt ovat valmiina ja odottavat kärsimättöminä niiden huomista esittämistä. Vähän on jopa haikea olo, kun kurssi alkaa olla lopuillaan. Se nimittäin todella ylitti odotukseni. Vaikka töitä on paiskittu välillä aamusta iltaan, hauskuus ei ole kadonnut hetkeksikään. Tiimimme on ollut loistava!

Kurssin lopulla tulee aina mietittyä mikä on ollut parasta ja mitä sen sijaan on jäänyt hampaankoloon. Omasta mielestäni parasta kurssin teemoista on ehdottomasti ollut oman osaamisen tuotteistaminen. Luennoista mielenkiintoisin oli kiistatta henkilöbrändäyksen luento, jolta saimme myös hyviä eväitä työnhakutilanteisiin ja työelämään yleensä. Huonoja puolia kurssista on vaikea löytää.. Toki vähän löysempi aikataulu olisi myös mahdollistanut lopputyön syvemmän toteutuksen, mutta toisaalta paineen alla ainakin minä toimin parhaiten ja olen joka tapauksessa erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Kurssi on ollut kertakaikkiaan mainio! Minun osaltani se on palveluliiketoiminta -kokonaisuuden viimeinen... Pian on siis aika lähteä toteuttamaan oppeja käytännössä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti